Assemblea temporada 20/21

Aquest dimecres 7 de Juliol es va celebrar a la sala Celler de la Torre d’en Gorgs l’Assemblea general ordinària anual de fi de temporada.

L’acte es va centrar en els següents punts principals:

INFORME ANUAL TEMPORADA

Es fa una valoració general de la temporada 2020-2021 marcada per la pandèmia de la Covid-19. S’agraeix l’interès de jugadors, cos tècnic i delegats/delegades que han pogut permetre poder continuar realitzant entrenaments per i pels quals es va mantenir una estructura d’horaris adaptada a la nova situació. El compliment de tots el protocols i les normatives imposades per instàncies superiors ha obligat aquest any a fer un sobre esforç i una reorganització als grups de treball. Les circumstàncies no han permès realitzar tots els entrenaments i partits que ens haguessin agradat.

BALANÇ ECONÒMIC

El balanç econòmic de la temporada 2020-2021 ha estat marcat per la pandèmia: menys ingressos (pràcticament res de publicitat i menys quotes per la reducció que es va aplicar per a compensar els mesos sense activitat esportiva), però també menys despeses (menys competicions disputades i menys despeses dels serveis dels entrenadors). S’ha tancat l’exercici amb unes despeses de 20.660,57€ i un mínim balanç favorable inferior als mil euros que s’utilitzaran per a pagar les últimes factures de la Federació Catalana i el domini de la nostra pàgina web.

Per la següent temporada 2021-2022 es presenta un pressupost amb una previsió de despeses de 43.982€ sempre i quan tota la temporada es pugui dur a terme des del primer dia i sense cap interrupció. Per altra banda, es contemplen uns ingressos de 40.850€ que podrien variar una mica en funció de la publicitat i les subvencions municipals de la temporada que ve.

A l’apartat d’ingressos es compte amb la QUOTA ANUAL de cada jugador, sent aquesta igual a la de la temporada passada (al seu desenvolupament complet):

JUGADORS FEDERACIÓ CATALANA (Aleví, Infantil, Juvenil, Sènior – 3 dies d’entrenament per setmana):

            350€ = 75€ al Setembre + 75€ a l’Octubre + 75€ al Novembre + 75€ al Desembre + 50€ al Gener

JUGADORS CONSELL ESPORTIU (Benjamí i Prebenjamí – 2 dies d’entrenament per setmana):

            300€ = 75€ al Setembre + 75€ a l’Octubre + 75€ al Novembre + 75€ al Desembre

  • Es manté el descompte del 50% per al segon germà/germana.
  • El sistema de pagament és idèntic tant per als que es fan el pagament per banc com per als que paguin en efectiu a l’oficina del Club.
  • L’opció d’acollir-se a les ajudes individuals (beques) que ofereix l’Ajuntament de Barberà a les famílies més necessitades depèn de la convocatòria de les bases que faci el mateix Ajuntament (aquest punt no es va comentar durant l’Assemblea però és important recordar-ho).
  • Qualsevol condicionant personal s’haurà d’exposar al Secretari del club per aclarir la forma de pagament de la quota anual.

APARTAT TÈCNIC I ESPORTIU

S’exposa la distribució horària dels entrenaments per a la següent temporada que manté pràcticament la mateixa estructura que les temporades precedents. Es remarca la presència d’un grup exclusivament femení que al pujar de categoria i passar a jugar en camp gran requereix d’una franja específica per aquesta comesa.

NOVETATS TEMPORADA 2021-2021

  • INSCRIPCIONS ONLINE

A partir d’aquesta temporada tots els jugadors i jugadores que formin part del club hauran d’omplir el nou formulari d’inscripció (ja siguin jugadors/es de nova inscripció o existents a l’entitat).

La finalitat d’aquest formulari és tenir una base de dades interna.

  • PROJECTES DE PROMOCIÓ ESPORTIVA

Es donen a conèixer els projectes esportius els quals el club vol dur a terme:

1. PROMOHAND:

Col·laboració amb els centres educatius (col·legis i instituts) de Barberà amb l’objectiu de la creació d’una lliga interescolar a la ciutat.

2. MOSTRA D’ENTITATS:

Organitzada per l’Ajuntament de Barberà on el club participarà el dies 25 i 26 de Setembre i es facilitarà informació de la nostra entitat.

3. PLA D’IGUALTAT:

Al marc de la Promoció Esportiva es vol remarcar el PLA D’IGUALTAT de la Federació Catalana d’Handbol al qual el Club Handbol Barberà està adherit. És una iniciativa que busca impulsar actuacions dirigides a corregir les desigualtats existents entre dones i homes dins de l’àmbit de l’handbol federat.

També es treballa amb la idea de poder realitzar activitats a l’aire lliure, a la via pública (com parcs o places) aprofitant la marca STREET HANDBALL durant el transcurs de la temporada.

Aquest projecte està supeditat a l’evolució de la pandèmia i de les facilitats que pugui haver-hi per a organitzar activitats que puguin ser multitudinàries.

  • NOU PROVEÏDOR DE ROBA ESPORTIVA

El club va presentar l’acord per la següent temporada amb la marca de roba esportiva Macron, que serà el nou proveïdor de tot el material tèxtil de l’entitat. L’acord inclou la creació d’una tenda online des d’on tots els jugadors/es podran comprar la roba que es requereixi o que cada jugador necessiti.

Per la temporada 21/22 es mantindrà la mateixa equipació per jugar però s’afegeix un pack de compra obligatòria pels entrenaments, on s’inclou 2 petos, una samarreta d’entrenament i una dessuadora amb un preu de 59,95€. Durant el mes de Juliol es podrà veurà tota la roba i material disponible a la nostra web a la secció botiga.

PRECS I PREGUNTES

Al torn de precs i preguntes es va detallar la idea de seguir mantenint un Sènior B amb els jugadors Sèniors més joves per poder mantenir un cicle de formació i desenvolupament esportiu amb la finalitat de, donat un temps, poder jugar al primer equip del club. A l’hora també es parla de la més que possible formació d’un nou equip Màster amb gran part d’exjugadors del nostre club.

També es comenta l’aposta per seguir tenint entrenadors de Club, formats a casa. Per això la figura del Director Tècnic (Paco Gonzàlez) passarà a tenir una interacció molt més directa sobre tot el grup d’entrenadors dels equips de formació, ajudant directament a la pista als nostres entrenadors. Per altra banda, es fan diverses intervencions relacionades amb temes esportius que reben resposta del responsable tècnic.

Gràcies a tots els assistents pel vostre temps i la vostra assistència.

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: