Presentació equips temporada 2021/2022

Aquest cap de setmana 11 de Desembre s’ha celebrat la presentació oficial de tots el equips del club per aquesta temporada 2021/2022. A la presentació, on van assistir diverses autoritats de Barberà del Vallès com l’alcalde Xavier Garcés i el regidor d’esports Joan Muñoz com també la vocal de la federació catalana d’handbol Glòria Turón, es van anant presentant per ordre de categoria tots els equips, jugadors i cos tècnic que formen part del club aquesta temporada.

A més, es va fer un sorteig gentilesa dels nostres patrocinadors, presents també a la presentació, on es va rifar un conjunt de diferents premis: patinet elèctric (Pecunio), un pernil (Goti) una tablet (Univertec), invitació a sopars per quatre i dues persones (Caliu) i un lot de nadal (del propi club).

A continuació us deixem totes les fotografies de l’acte, moltes gràcies a tots i totes per la vostra assistència!

Deja un comentario

WP Popup
%d