Acte 40 aniversari del club

Aquest Setembre es va celebrar a l’IEM Elisa Badia el 40è aniversari del club amb un acte ple d’emocions i molt handbol.

Durant tot el dia es van anar fent partits amistosos dels nostres equips base, fins a les 17:00h quan va començar l’acte oficial. A la celebració es va fer homenatge al primer president i fundador del nostre club Antonio Carretero, que va traspassar recentment.

Finalitzat l’acte, es va disputar un partit amistós entre els nostres veterans i els de l’OAR Gràcia Sabadell amb un resultat a favor de 21-19. Per últim, es va acabar la jornada amb el primer partit de lliga del Sènior ‘A’ contra el Sant Martí Adrianenc ‘B’, tambè amb un victòria dels nostres 31-29.

Us deixem a continuació les imatges de l’acte i un video resum:

Deja un comentario

WP Popup
%d